ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Aναδρομική μείωση λογαριασμών και εργασίες απεντόμωσης

Post Date: 22/05/2019

22 Μαϊου 2019

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. έχοντας σαν γνώμονα ότι  η διαρκής βελτίωση της ανταπόκρισης στα αιτήματα των Δημοτών και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και περιβαλλοντικής υγιεινής είναι από τους βασικούς της στόχους, σύναψε σύμβαση για την υπηρεσία απεντόμωσης (κατσαριδοκτονίας) και για τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαυρεωτικής.

Πιο αναλυτικά θα γίνει ψεκασμός σε 450 φρεάτια στην Κερατέα, σε 450 φρεάτια στο Λαύριο και σε 150 φρεάτια στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ήδη από την Τρίτη 21 Μαΐου ξεκίνησε η απεντόμωση στις περιοχές:

  • Εργατικές Κατοικίες Λαυρίου
  • Άγιος Κωνσταντίνος
  • Συνοικίες Αγίας Παρασκευής και Νυχτοχωρίου Λαυρίου

Σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου εκτελείται η απεντόμωση στα φρεάτια των πλατειών και των κεντρικών αγωγών της Κερατέας (Πλατεία Αγίου Δημητρίου, Άνω Πλατεία, Πλατεία Μπιζανίου, Πλατεία Ηρώων, Πλατεία Γιασεμί, στις Οδούς Παπαφλέσσα, Ελύτη, Αθηνών-Σουνίου -Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας»-, Πλάτωνος, Κυπρίων Αγωνιστών και παραπλεύρως τα στενά).

Στις 23.05.2019 θα ολοκληρωθεί η υπηρεσία με την απεντόμωση στην Πλατεία Λαυρίου και στις συνοικίες Νεάπολης και Αγίου Ανδρέα.

———————

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. επίσης θέλει να σας ενημερώσει ότι έχει επανεκδώσει και έχουν ήδη παραδοθεί στο ταχυδρομείο 2.360 λογαριασμοί, οι οποίοι ενσωματώνουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ τις μειώσεις που αποφασίστηκαν με την ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής της τελευταίας τιμολογιακής πολιτικής της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.

Οι νέοι λογαριασμοί με αναδρομική μείωση αφορούν τις Δημοτικές Ενότητες Κερατέας και Αγίου Κωνσταντίνου τις κατηγορίες: Ταβέρνες, γραφεία παροχής υπηρεσιών, καταστήματα πάσης φύσεως, υδροφόρες, στρατιωτικές μονάδες, μοναστήρια, υπηρεσίες δημοσίου, πρατήρια ειδών καυσίμων, συνεργεία, πλυντήρια αυτοκινήτων, κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες και ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ Κερατέας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ