Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το νερό αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό στον πλανήτη. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (ΔΕΥΑΤΗΛ) παρέχει με επάρκεια άριστης ποιότητας νερό σε χιλιάδες νοικοκυριά, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πιστοποιημένες μεθόδους ελέγχου.

Η συμβολή της ΔΕΥΑΤΗΛ τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής είναι καθοριστική. Με τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων μέσω των δύο σύγχρονων βιολογικών καθαρισμών στην Κερατέα και το Λαύριο, προστατεύουμε το περιβάλλον, διατηρούμε καθαρό το θαλάσσιο μέτωπο του Δήμου μας και αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, δρομολογούμε μια σειρά έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και αναβάθμισης Βιολογικών Καθαρισμών,  με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Αττικής, που θα συμβάλουν στην ενίσχυση των υποδομών της ΔΕΥΑΤΗΛ.

Δεν σταματάμε όμως εδώ, αφού το έργο της ύδρευσης και αποχέτευσης είναι διαρκές και αποτελεί για εμάς όχι απλό καθήκον, αλλά ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας στην τοπική κοινωνία.

Με βαθιά κοινωνική συνείδηση και σεβασμό στους συμπολίτες μας, στη ΔΕΥΑΤΗΛ έχουμε θεσπίσει Κοινωνικό Τιμολόγιο και ειδική διαδικασία διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία, ώστε να διασφαλίσουμε την αειφορία προς όφελος και των επόμενων γενιών.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής &
Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ
Δημήτρης Λουκάς