ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ”

Post Date: 27/07/2018

 27 Ιουλίου 2018

Τη χρονική στιγμή που η χώρα μας βιώνει τις πιο τραγικές στιγμές της τελευταίας δεκαετίας, τις στιγμές αυτές που η κοινωνία βράζει από θλίψη και οργή και ζητάει απόδοση ευθυνών, κάποιοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα και να συκοφαντήσουν για άλλη μια φορά τη ΔΕΥΑΤΗΛ.
Αυτήν την φορά για τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Κερατέας. Έναν βιολογικό καθαρισμό που από όταν ανέλαβε η ΔΕΥΑΤΗΛ δίνει αγώνα να τον εκσυγχρονίσει με διαρκείς επεμβάσεις και επισκευές.
Πιθανόν αυτό προέρχεται από την πρόσφατη έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο του έργου αναβάθμισης του βιολογικού της Κερατέας προϋπολογισμού 700.000 ευρώ! Μάλλον για άλλη μια φορά λοιπόν δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την απογοήτευσή τους που άλλο ένα σημαντικό έργο πνοής διεκδικήθηκε και κερδήθηκε από τη ΔΕΥΑΤΗΛ!

Τους ενημερώνουμε λοιπόν σχετικά ότι στο ρέμα του Ατάρτ καταλήγουν τα όμβρια της Κερατέας και η έξοδος του Βιολογικού της Κερατέας. Το βιντεάκι που κάποιοι παρουσίασαν ήταν μετά τη χθεσινή καταιγίδα χείμαρρος από τα όμβρια της πόλης της Κερατέας και γι’ αυτό περιείχε χώματα, λάσπες και φερά υλικά. Δυστυχώς κάποιοι με το μένος εναντίον της σημερινής διοίκησης ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους ανέφεραν ψευδώς ότι τα παραπάνω νερά προέρχονταν από το βιολογικό της Κερατέας.
Τα βίντεο που αναρτήσαμε σήμερα στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΤΗΛ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ>ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) αποδεικνύουν:
  • το 1ο βίντεο: ότι το νερό είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΟ σε επίπεδο υδροβιότοπου όπως φαίνεται από τις χελώνες που επιπλέουν και
  • το 2ο βίντεο: την έξοδο του βιολογικού όπου φαίνεται πόσο καθαρό είναι το νερό.
Επιπρόσθετα ακολουθεί ένα σύνολο φωτογραφιών που αποδεικνύουν τα παραπάνω.
Παρακαλούμε αυτούς που ανεβάζουν παρόμοια βίντεο και διασπείρουν ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, αν δεν έχουν γνώση, να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΤΗΛ για να ενημερωθούν σχετικά.
Το δικό μας μέλημα και καθήκον προς την κοινωνία είναι να διαφυλάττουμε το Δημόσιο Συμφέρον και να εξυπηρετούμε τους πολίτες, στην υπηρεσία των οποίων είμαστε καθημερινά φροντίζοντας για την ασφάλεια και την υγιεινή τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το ρεύμα του Ατάρτ στις 27/7/2018
Η έξοδος του Βιολογικού στις 27/7/2018