ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Post Date: 17/09/2019

17 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου προκύπτει βλάβη, ειδοποιούνται μέσω των τηλεφώνων επιφυλακής (για το Λαύριο 6940723918, για την Κερατέα και τον Άγιο Κωνσταντίνο 6931359587) και σπεύδουν άμεσα επί τόπου να την επισκευάσουν. Όταν δεν είναι εφικτή λόγω δυσκολίας και λόγω ώρας η επισκευή, πραγματοποιείται την αμέσως επόμενη ημέρα.

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως προκύπτουν βλάβες σε κεντρικούς τροφοδοτικούς αγωγούς της ΕΥΔΑΠ, στους οποίους η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. δεν έχει τη δικαιοδοσία να επεμβαίνει.

Απέναντι από το Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου υπάρχει μεγάλη διαρροή του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού της ΕΥΔΑΠ, για την οποία ειδοποιήσαμε το αρμόδιο τμήμα, αμέσως μόλις έγινε εμφανής.

Λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε την ημέρα που ήρθε συνεργείο, έφυγαν και προγραμμάτισαν να έρθουν με τα κατάλληλα μηχανήματα έργων και προσωπικό, αύριο 18.09.2019.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει από συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ο καθαρισμός των φρεατίων όμβριων υδάτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι και φέτος δε θα προκύψουν προβλήματα από τα βρόχινα νερά, που οφείλονται στην επάρκεια των φρεατίων, που είναι και αρμοδιότητα της υπηρεσίας μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ