Έφτασε στον Δήμο Λαυρεωτικής το SmartVille app, η έξυπνη εφαρμογή για τους καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.

Post Date: 03/07/2023

3 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έφτασε στον Δήμο Λαυρεωτικής το SmartVille app, η έξυπνη εφαρμογή για τους καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με την IANIC, κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την ψηφιοποίηση των λειτουργιών της, παρέχοντας δωρεάν στους καταναλωτές της το SmartVille app, την έξυπνη εφαρμογή που ενημερώνει τον πολίτη για τις καταναλώσεις του υδρομέτρου του και προσφέρει e-Bill, αυτοματοποιημένες υπηρεσίες και νέους τρόπους επικοινωνίας με τη Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.

Η χρήση του SmartVille δεν αφορά αποκλειστικά τους δημότες του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και όλους τους πολίτες που διατηρούν ενεργή παροχή νερού στη Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ. Λαυρεωτικής. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν για κινητές συσκευές Android και iOS μέσω Google Play και App Store αντίστοιχα, αλλά και σε web εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας my.smartville.gr.

Το SmartVille προσφέρει τρομερή ευελιξία στον χρήστη, καθώς από μία μόνο εφαρμογή μπορεί:

  1. να βλέπει το πλήρες ιστορικό των χρεώσεών του και να εξοφλεί ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς του εύκολα και με ασφάλεια, εξοικονομώντας χρόνο και προστατεύοντας το περιβάλλον, επιλέγοντας να λαμβάνει μόνο ηλεκτρονικά τον λογαριασμό του
  2. να ελέγχει τις καταναλώσεις νερού
  3. να ενημερώνεται εγκαίρως για διακοπές υδροδότησης στην περιοχή του
  4. να υποβάλει αναφορές προβλημάτων υδροδότησης απευθείας στην υπηρεσία με φωτογραφία και θέση στον χάρτη
  5. να βλέπει σε χάρτη όλα τα φυσικά σημεία εξόφλησης
  6. να υποβάλλει ηλεκτρονικά τις αιτήσεις του

Μέσω της εφαρμογής SmartVille, η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ. Λαυρεωτικής παρέχει στον καταναλωτή όχι μόνο ένα καινοτόμο εργαλείο για τον έλεγχο του υδρομέτρου του, αλλά δημιουργεί, ουσιαστικά, ένα σύγχρονο κανάλι άμεσης επικοινωνίας και τον εμπλέκει ενεργά στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή SmartVille μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας και στο my.smartville.gr.